Franky’s Motorcycles Kess Tech Dealer! Electronisch regelbaar systeem en Europees goed gekeurd!

Wilt u ook het ‘open’ geluid van uw uitlaat systeem en uw Harley-Davidson geluid behouden? Maar niet de kans op boetes of een WOK-melding? Met de steeds strengere regelgeving omtrent het motorfiets geluid is Kess Tech hierop het antwoord.

Kess Tech produceert voor Harley Davidson motoren vanaf 1984 diverse regelbare uitlaatsystemen. Voor een Sportster tot een Road Glide zijn ze te leveren en in diverse uitvoeringen.

Wanneer het systeem geactiveerd is zal er een rood lampje op uw stuur bij de schakelaar branden, De kleppen van het systeem staan open. U kunt op deze manier genieten van een heerlijke open roffel van uw Harley Davidson. Wanneer u gaat rijden en optrekt zal rond de 2500 toeren ( het Europees meetgebied voor decibels ) de klep automatisch gaan sluiten. Op het moment dat u niet meer in het meetgebied zit of de toeren laat zakken zal de klep automatisch openen. Het is mogelijk om de klep handmatig ‘open’ en dicht te zetten. Dit door middel van een afstandsbediening met 3 mogelijkheden, Stil, gemiddeld of open geluid.

De kleppen worden aangestuurd door een servomotor, deze zien in welke versnelling u rijdt en in welk toergebied u zit. Hierdoor zullen de kleppen automatisch bedient worden en kunt u zorgeloos rijden betrekking de Europese regelgeving omtrent decibels. Het gehele regelbare uitlaatsysteem voor uw Harley Davidson is Europees goedgekeurd en komt ook met een goedkeuringsbewijs ( ter grootte van een kentekenpas ) zodat u nooit hiervoor een WOK melding kunt krijgen.

Bent u benieuwd welke uitvoering het beste op uw motor staat? Zie hier! de website van Kess Tech of kom bij ons langs.